Etusivu | Turvalliset palvelinratkaisut | Suorituskyvyn optimointi | Tietotekninen rikostutkinta | Valvonta ja vakoiluntorjunta
Ohjelmistojen suunnittelu ja toteutus | Arvomme ja toimintaperiaatteemme | Yhteystiedot | In English

 
Palvelinjärjestelmien suorituskyvyn optimointi

Paras lähestymistapa sivuston tai muun Internet -palvelun toimintanopeuden maksimointiin on ottaa suorituskykyyn liittyvät asiat huomioon aivan suunnittelun alkuvaiheesta asti -- kauan ennen toteutuksen aloittamista.

Joskus tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, tai huolellisesta suunnittelusta huolimatta myöhemmin törmätään tilanteeseen jossa esimerkiksi laajan web-sivuston toimintanopeus laskee niin alas, että se aiheuttaa palvelun käyttäjille selkeää haittaa.

Meillä on runsaasti kokemusta erilaisten jo olemassa olevien sivustojen ja muiden palveluiden suorituskyvyn kohentamisesta.

Monissa tapauksissa sivustojen nopeutta on saatu nostettua merkittävästi ilman, että asiakkaan on tarvinnut lainkaan lisätä palvelinkapasiteettia. Joskus on käynyt jopa niin, että asiakas on voinut optimoinnin jälkeen korvata kalliin tehopalvelimen puolet edullisemmalla laitteella.

 
Tietokantojen suorituskyvyn optimointi

Tietokantapohjaisten järjestelmien kohdalla tehohävikkiä aiheuttavia tekijöitä on yleensä kaksi: itse tietokantaohjelmiston asetuksiin liittyvät seikat ja toisaalta tietokannan ja kohdistuvien kyselyiden rakenne.

Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus pullonkaulojen paikantamisesta ja korjaamisesta kummallakin yllä mainituista alueista.
Web-sivustojen suorituskyvyn optimointi

Web-sivustojen kohdalla hitautta aiheuttavat tekijät liittyvät useimmiten www-palvelinohjelmistoon ja sen asetuksiin. Myös taustalla olevan tietokannan suorituskyky vaikuttaa kokonaisuuteen merkittävästi.

Ratkaisut koostuvat tyypillisesti kokonaisuuksista joihin sisältyy asetusten hienosäätöä, eri tasoilla toimivia välimuistipalveluita ja toisinaan www-palvelinohjelmiston korvaaminen nykyistä tehokkaammalla vaihtoehdolla.

 
         
         


www.turvamies.fi / info@turvamies.fi / WhatsApp, Signal: 0404 177 133