Etusivu | Turvalliset palvelinratkaisut | Suorituskyvyn optimointi | Tietotekninen rikostutkinta | Valvonta ja vakoiluntorjunta
Ohjelmistojen suunnittelu ja toteutus | Arvomme ja toimintaperiaatteemme | Yhteystiedot | In English

 
Turvalliset palvelinratkaisut

Kokemuksemme korkean tietoturvan palvelinjärjestelmien suunnittelussa ja toteutuksessa ulottuu vuoteen 1998 -- siis aikaan ennen Turvamies tietoturvapalveluiden perustamista.

Osaamisemme ytimessä on erityisesti turvallisten ja vakaiden Linux- ja BSD -palvelinjärjestelmien suunnittelu, toteutus, optimointi ja ylläpito.

Järjestelmiämme käytetään tyypillisesti tilanteissa joissa on korostunut tarve paitsi korkealle tietoturvalle myös toimintavarmuudelle ja suorituskyvylle.

Tietoturva on jatkuva prosessi: ajan myötä parhaankin palvelimen tietoturva rapautuu ellei sitä pidetä jatkuvasti yllä käyttöjärjestelmä- ja ohjelmistopäivityksillä sekä palvelimen toimintaa aktiivisesti seuraamalla. Siksi tarjoamme ainoastaan valvottuja, ylläpidettyjä ratkaisuita.

 
Ylläpidetyt palvelimet ja palvelinratkaisut

Suunnittelemme, asennamme ja ylläpidämme asiakkaidemme puolesta niin yksittäisiä palvelimia kuin useammista palvelimista koostuvia palvelinjärjestelmiäkin.

Kaikki toteuttamamme järjestelmät suunnitellaan noudattaen alusta asti "best practices" -käytäntöjä.
Avaimet käteen -palvelut

Olemme toteuttaneet suuren määrän erilaisia sivustoja ja muita Internet -palveluita avaimet käteen -periaatteella siten, että asiakkaan ei tarvitse lainkaan keskittyä palveluiden taustalla toimivien palvelimien tai palvelinohjelmistojen teknisiin yksityiskohtiin.

Toteutettava palvelu voi olla esimerkiksi blogisivusto, video-chat, nettiradio, yhteisöpalvelu, IRC- tai pelipalvelimien verkosto... Hoidamme asiakkaan puolesta kaiken parhaiden ohjelmistojen valinnasta niiden asentamiseen ja konfigurointiin asti.

 
         
         


www.turvamies.fi / info@turvamies.fi / WhatsApp, Signal: 0404 177 133